BHS-PL Beton Bornholm er et professionelt cykelhold med base og rødder fra Bornholm. Holdet kører sin niende sæson i 2023 som UCI Continental Team.

Holdet er en overbygning på det tidligere Bornholm Pro Cycling, så holdet er faktisk startet tilbage i efteråret 2010 af familien Andreasen, og har i alt eksisteret i 13 sæsoner.

BHS-PL Beton Bornholm kører cykelløb på den europæiske tour, samt i den danske A-klasse. Holdet støttes bredt i det bornholmske erhvervsliv, og har en stor  bussinesclub tilhørende holdet, kaldet HappyCycling.

BHS-PL Beton Bornholm, ejes af selskabet Bornholm Pro Cycling ApS, som igen ejes af BHS Logistics A/S, Benji Holding ApS samt af Familien Andreasen

Navnet på holdet kommer via BHS Logistics A/S er en af danmarks største transport og shipping virksomheder med hovedkontor i Rønne på Bornholm.

PL Beton A/S er en stort bornholmsk betonelement fabrik med hovedsæde i Muleby i udkanten af Rønne, som eksporterer elementer til hele landet.

Navnet Bornholm er tilføjet da man ønsker at give udtryk for at holdet er et bornholmsk cykelhold, og holdet desuden har mere end 40 virksomheder bag om holdet.

Holdet har tidligere kørt under navnet Bornholm Pro Cycling, Team Almeborg-Bornholm og BHS-Almeborg Bornholm.
Holdet har i 2023 kontrakt med 15 dygtige cykelryttere. Heri blandt. f.eks. den tidligere danske mester i enkelstart, og indehaver af den danske timerekord Martin Toft Madsen.

Blandt de største triumfer i holdets historie kan bla. nævnes.

Vinder af Holdkonkurrencen I Post Nord Danmark rundt 2018.
Danske mestre i holdløb i 2018 og 2021
Danske mestre i enkelstart 2016,2017 og 2018.

Holdet vandt i 2016 sin første UCI nogensinde, da Mathias Dam Westergaard, kørte først over stregen ved UCI løbet Profonde van Nordholland.